Leatt Shoe 2.0 Flat Jr – Velvet

83,99

Leatt kenkien kokotaulukko
Huom. Taulukko on valmistajan suuntaa antava ohjeistus. Mikäli oikean koon valinta askarruttaa, myyjiltä voi kysyä tarkemmat suositukset!

Parhaan istuvuuden saavuttamiseksi, suosittelemme mittaamaan jalan pituuden ja valitsemaan oikean koon alla olevan taulukon mukaisesti.

  1. Laita paperi seinää vasten ja aseta jalka paperille, kantapää seinää vasten.
  2. Merkkaa kynällä paperille viiva pisimmän varpaan päähän.
  3. Tee sama mittaus myös toiselle jalalle.
  4. Mittaa pidemmällä olevan viivan etäisyys paperin reunasta ja valitse kenkä tämän pituuden mukaan alla olevasta taulukosta.
  5. Jos osut kahden koon väliin, suosittelemme valitsemaan suuremman.
EUR323334,5363738
CM19,520,521,5222324

Leatt MTB 2.0 on junnukenkä kovaan ajoon! Se on tyylikäs, tukeva ja kevytrakenteinen kenkä, joka antaa turvallisen poljintuntuman.

2.0 kengän WaffleGrip -pohja on polkimella tukeva, mutta kuitenkin rakenteeltaan mukavan joustava myös kävellä. Se sopii polkujen lisäksi hyvin myös bike parkiin ja dirtille.

Speedlace-pikanauhoitus ja kiristysremmit tekevät sopivan istuvuuden säätämisestä helppoa ja nopeaa.

Leattin oma FlatGrip -pohja on suunniteltu optimoimaan pito niin polkimilla kuin kävellessä. Päkiän WaffleGrip-kuvio tarraa polkimen piikkeihin agressiivisesti, kun taas kärjen ja kannan mutakanavat on suunniteltu irrottamaan niihin tarttunut muta ja hiekka mahdollisimman tehokkaasti.

Kenkien RideGrip -kumiseos on keitelty Leattin salaisen reseptin mukaan antamaan paras mahdollinen pito ja poljintuntuma kaikissa olosuhteissa.