Leatt Jacket MTB Trail 3.0 Blk

Alkuperäinen hinta oli: 139,00€.Nykyinen hinta on: 89,90€.

Lämpöinen MTB 3.0 -takki on mukava varuste viileille keleille ja talveen, olipa suuntanasi sitten lähimetsien polut tai lähipubin terassi – ja miksei vaikka molemmat. Erinomainen valinta esimerkiksi sähköpyöräilyyn Suomen syys- ja kevätkeleillä!

Tässä Leattin uutuusmallissa on kevyesti topattu, tuulenpitävä etuosa ja ohuempi, hyvin hengittävä selkämys. Rakenne on omiaan esimerkiksi viileän kelin lenkeille tai työmatkoille. Takin etuosa pitää ajoviiman kurissa, ja hengittävä selkäosa haihduttaa ylimääräistä lämpöä ja kosteutta tehokkaasti.

Lisäksi takista löytyy Leatt ClimbVent-tuuletusaukot, joiden avulla höyryjä voi päästellä vielä tehokkaammin ulos esimerkiksi tiukimmissa nousuissa.

Takki on valmistettu kevyestä, vettä hylkivästä ja hengittävästä materiaalista. Sen vedenpitävyys- ja hengittävyysarvot ovat 5.000mm/5.000g/m². Se siis pitää jonkin verran kosteutta, mutta ei pidä esimerkiksi pidempään jatkuvaa sadetta ulkopuolella.

Magneettien avulla sopiviin asentoihin säädettävä huppu pysyy ajaessa hyvin paikoillaan. Se on myös kiinnitettävissä kypärään magneettitarralla, jonka ansiosta huppu myös ihan oikeasti pysyy päässä kovemmassakin vauhdissa.