Työsuhdepyörät Hi5Bikesin kautta

Kaikki valikoimamme polkupyörät on mahdollista hankkia myös työsuhdepyöränä. Työsuhdepyörä on työnantajan tarjoama verovapaa etu, joka mahdollistaa uuden pyörän, kypärän ja lisävarusteiden hankkimisen tuntuvasti normaalihintaa edullisemmin. Valikoimastamme löydät johtavan kattauksen polkupyöriä ja varusteita, joiden joukosta saamme varmasti kasattua käyttöösi täydellisen paketin.

Teemme yhteistyötä kaikkien suurimpien työsuhdepyöriä tarjoavien yritysten kanssa, joten meiltä uuden pyörän hankkiminen onnistuu helposti ja nopeasti. Kauttamme voi ostaa työsuhdepyörät myös suoraan työnantajan nimiin. Jos aiheesta herää kysymyksiä, ole meihin yhteydessä sähköpostitse hi5@hi5bikes.fi

Yhteistyökumppanimme

Jos haluat hankkia itsellesi työsuhdepyörän, on ihan ensimmäiseksi sovittava käytännön järjestelyt työnantajan kanssa. Työsuhdepyörän hankkiminen Hi5Bikesin valikoimasta onnistuu muun muassa seuraavien leasing-kumppanien kautta:

GoByBike: www.gobybike.fi

Vapaus: www.vapaus.io

eCycled: www.ecycled.fi

Etufillari: www.etufillari.fi

3stepIT: www.3stepit.com/

FleetBike: www.fleet.fi/fleetbike/

One Leasing Finland: www.oneleasingfinland.fi

Jos työnantajallasi on jo sopimus minkä tahansa leasing pyöriä tarjoavan yrityksen kanssa, voit poiketa myymäläämme valitsemaan ja koeajamaan uuden pyöräsi. Mikäli edustat leasing-palveluiden tarjoajaa, ja haluaisitte liittyä yhteistyökumppaneiden listallemme, ota meihin yhteyttä sähköpostitse.

Millaisen pyörän voi valita työsuhdepyöräksi?

Työsuhdepyöräksi voit valita minkä tahansa pyörän, eikä sen tarvitse olla tarkoitettu työmatkojen taittamiseen. Maastopyörien ohella suosituimpia työsuhdepyöriksi hankittuja pyörämalleja ovat olleet esimerkiksi modernit gravel- ja retkipyörät. Tukea hyödyntämällä voit siis hankkia valintasi mukaan mitä vain harrastepyörän ja laadukkaan työmatkakulkineen väliltä.

Valittavissasi on kaikki budjettiisi sopivat valikoimamme pyörät, kaikilta edustamiltamme pyörämerkeiltä. Sopivan pyörän ja varusteiden löydyttyä hyväksytämme valitun kokonaisuuden joko työnantajallasi tai pyörän leasingista vastaavalla yrityksellä. Kun paperiasiat on hoidettu, voit noutaa uuden pyöräsi ajoon ja nauttia edullisista kilometreistä.

Lisää tietoa työsuhdepyöristä

Jos haluat lisätietoa työsuhdepyöräedusta, lukaise pidempi artikkeliimme aiheesta painamalla tästä. Voit myös olla meihin yhteydessä sähköpostitse hi5@hi5bikes.fi, mikäli työsuhdepyörän hankinta herättää kysymyksiä