Leatt Helmet MTB Enduro 4.0 V23 Stealth

339,00

Irrotettavalla leukasuojalla varustettu Leatt 4.0 Enduro -full face kypärä on kaikki tarvitsemasi suojaus yhdessä muunneltavassa paketissa. 4.0 Enduro on yksi markkinoiden edistyksellisimmistä kypäristä, johon tiivistyy Leattin vuosien kehitystyö moottoripyörä- ja pyöräilysuojien parissa.

Se on täydellinen valinta endurokäyttöön tai kovaan polkuajoon. Leukasuoja asennettuna 4.0 Enduro -malli on käytännössä kevyt ja äärimmäisen ilmaistoitu full face -kypärä, jonka voi kuitenkin hetkessä muuttaa mukavaksi avokypäräksi.

Leukasuojan kiinnitys on toteutettu äärimmäisen kestävällä magnesium-lukituksella, joka pitää leukaosan todella jämäkästi paikoillaan. Lisäksi kypärä on varustettu magneettisella, nopeasti avattavalla Fidlock® -soljella.

Ajolasit voi turvallisesti loksauttaa suojaan kypärän lipan alle, jossa ne ovat suojassa naarmuilta ja iskuilta. Leattille taattuun tapaan kypärä on varustettu tietysti myös kelluvilla 360 ̊ Turbine Technology -levyillä, jotka vaimentavat huomattavasti sekä päähän kohdistuvia kiertovoimia että suoria iskuja.