Leatt Mono Suit MTB HydraDri 5.0 Black

Alkuperäinen hinta oli: 419,00€.Nykyinen hinta on: 349,00€.

Suomen kolmen vuodenajan talveen ei juuri sen parempaa varustetta ole, kuin kunnon vedenpitävä haalari. Leatt Mono Suit 5.0 on juuri sitä, mutta moninkertaisesti teknisempänä ja tyylikkäämpänä kuin se lapsuutesi kurahaalari. Se tarjoaa täydellistä suojaa päästä varpaisiin, ja muuttaa pahimmankin kurakelin sopivaksi ajopäiväksi.

Vaikka tämä haalari onkin suunniteltu erityisesti maastopyöräilyyn, on se loistava valinta myös melkein mihin tahansa muuhunkin talviurheiluun.

Mono Suit 5.0 on valmistettu Leattin huippulaadukkasta, joustavasta HydraDri MAX -kalvomateriaalista. Kolmikerroksinen HydraDri MAX -kangas on vedenpitävää, hengittävää ja kulutuskestävää. Materiaalin vedenpitävyys/hengittävyysarvot ovat kunnioitettavat 30.000/30.000, minkä lisäksi se on varustettu vettä ja likaa hylkivällä pinnoitteella. Täysin teipatut ja vahvistetut saumat pitävät huolta siitä, että mikään säätila ei ole este ajamiselle.

Materiaalin lisäksi myös leikkaus ja Mono Suitin muut ominaisuudet on suunniteltu selviämään kaikista olosuhteista. Reilun kokoinen ja suojaava huppu on varustettu integroiduilla magneeteilla, joiden avulla se on säädettävissä juuri sopiviin konfiguraatioihin. Mukana toimitettavan magneettitarran avulla huppu myös pysyy kypärän päällä kovassakin ajossa.

Helposti säädettävien ClimbVent-tuuletusaukkojen avulla saat säädeltyä haalarin ilmanvaihdon juuri sopivaksi vauhtia hidastamatta. Olkapäiden Anti-Slip -paneelit pitävät repun olkaimet paikallaan märässäkin kelissä, ja hihojen Brush Guard -vahvikkeet suojaavat kangasta oksien osumilta.

Haalari on myös varustettu integroiduilla henkseleillä, joiden ansiosta haalaria voi käyttää myös takkiosa vyötärölle kiedottuna. Täydellinen ominaisuus esimerkiksi ajotaukojen viilentelyyn!