Leatt Mono Suit MTB HydraDri 3.0 Shadow

Alkuperäinen hinta oli: 319,00€.Nykyinen hinta on: 249,00€.

Kevyt ja pieneen tilaan pakkautuva ajohaalari – Täydellinen varmuusvaruste haastavien ja yllättävien ajokelien varalle tai uloimmaksi kerrokseksi talvella pyöräilyyn!

Valmistettu Leattin kaksikerroksisesta, tuulen- ja vedenpitävästä HydraDri -kalvokankaasta. Materiaalin vedenpitävyys / hengittävyysarvot ovat 10.000/10.000, ja haalarin kaikki saumat on teipattu vedenpitäviksi. Nopeakäyttöiset ClimbVent -tuuletusaukot on helppo avata tarvittaessa lämpöjen laskemiseksi.

Patentoitu Ride Adaptive Hood (RAhD) mahtuu myös full face -kypärän päälle, ja mukana toimitettavan tarramagneetin avulla myös pysyy siinä kovemmassakin ajossa. Huppuun integroidut magneetit pitävät sen tukevasti taiteltuna haluttuun asentoon myös silloin, kun huppu ei ole käytössä.

Yhdellä kädellä säädettävä vyötärö, kiristettävät lahkeensuut ja leuan päälle yltävä kaulus takaavat hyvän istuvuuden ja sääsuojan. YKK:n laadukkaat vetoketjut on suojattu vedeltä, ja haalarin päävetoketju on kaksisuuntainen. Kolme tilavaa ulkotaskua pikkutavaroille.