Leatt Neck Brace 3.5 Junior Wht

199,00

Leatt niskatuki kokotaulukko
Huom. Taulukko on valmistajan suuntaa antava ohjeistus. Mikäli oikean koon valinta askarruttaa, myyjiltä voi kysyä tarkemmat suositukset!
N/AJRS/ML/XLXXL
Rinnanympärys74-82cm82-94cm94-110cm110-122cm

Leattin 3.5 Junior -niskatuki on pienemmille kuskeille sopiva malli, joka tarjoaa huipputason suojausta ja todella paljon vastinetta rahalle. Kevyt tuki pitää sisällään kaikki samat suojausominaisuudet, kuin valmistajan aikuistenkin mallit.

Niskatuki on suunniteltu siirtämään kaatumisen yhteydessä syntyvät iskut pois niskan ja selän niveliltä, välittäen ne kehon vahvoihin lihaksiin. Niskatuki on tehokkaasti suojaava lisäturva kehosi tärkeimmille nikamille esimerkiksi downhill-käytössä.

3.5 Junior -malli on varustettu säädettävällä selän puolen kiinnityslevyllä, jonka avulla se on säädettävissä useimmille kuskeille sopivaksi.

Huom! Irralliset niskatuet eivät välttämättä istu kaikkein pienimpien lasten ruumiinrakenteelle. Jos etsit niskatukea vielä piemmälle hurjapäälle, tutustu integroidulla niskatuella varustettuun Leatt Fusion 2.0 Vest -rintapanssariin.

Varastossa