Joudumme valitettavasti PERUMAAN lauantaille 9.12. kaavaillut Kinkkubingo DH -kisat Malminkartanossa. Tapahtuman peruuntumisen syy on pääjärjestäjän ikävä loukkaantuminen ajohommissa.


Tapahtumaa järjestettiin pienellä porukalla, ja radan iltavalaisun yms. teknisen haastavuuden vuoksi emme pysty toteuttamaan skaboja ilman nyt puuttuvaa käsiparia.


Tämä ei kuitenkaan missään nimessä ollut tässä, vaan palataan Kinkkubingo DH:n merkeissä heti, kun loukkaantumisista on tarpeeksi parannuttu.


Toivotamme pikaista paranemista, ja palataan asiaan heti kun se on ajankohtaista.

Ohjelmassa mm. näytösmuotoiset DH-Invitational kisat ja vapaata ajamista Downhill ry:n jäsenille valaistulla radalla ennen kisaruneja. Tule katsomaan, kun Suomen nopeimmat kuskit ottavat toisistaan mittaa keskellä jäistä Maltsua, tai hanki tapahtuman ajaksi Downhill ry:n jäsenyys 5€ hintaan, ja nappaa oma pyörä messiin!

Lisäksi luvassa musiikkia, ehta joulukinkkubingo ja koko illan kuumana hohkaava grilli. Ja kyllä, myös Kinkkubingo limited edition tarroja. Yleisöllä on tapahtumaan vapaa pääsy, mutta ajaminen vaatii jäsenyyden.

Jäsenyyden voi hankkia etukäteen Helsingin Downhill ry:n sivuilta löytyvien maksuohjeiden mukaan. Jo yhdistykseen kuuluvat kuskit pääsevät ajamaan ilman erillistä maksua. HUOM! Kinkkubingo on haastava rata, eivätkä lumi ja jää varsinaisesti helpota asiaa. Rajallisista resursseista johtuen emme saa valaistua Maltsun helpompia ratoja, joten aloitteleville kuskeille suosittelemme varovaisuutta ja harkintaa.

Radan varrella palelevat myös Hi5Bikesin valokuvaajat, joiden ottamat ajokuvat julkaistaan tapahtuman jälkeen henkilökohtaiseen käyttöön vapaasti käytettäväksi. Jos siis vielä puuttuu se ajokuva somesta (Tinderistä), niin hoituu sekin sitten tässä samalla.

OHJELMA:

  • Tapahtuma starttaa klo. 16.00
  • Vapaata ajoa Downhill Ry:n jäsenille klo. 16–18
  • Downhill-invitational -kisat klo. 18 eteenpäin
  • Joulukinkkubingo (voittajan valittavissa liha tai vege)
  • Grilli kuumana koko illan, omat eväät messiin
  • Limited edition Kinkkubingo-tarroja jaossa
  • Yleisöllä tapahtumaan vapaa pääsy
  • Myös perheen pienemmät sendaajat tervetulleita kannustamaan

MISSÄ:

Malminkartano Bike Park
Malminkartanonhuippu 1, 00410, Helsinki

Saapuminen Naapuripellontien kautta, pysäköinti Malminkartanonhuipun P-alueelle

HALUATKO AJAMAAN?

Malminkartanossa ajaminen edellyttää Helsingin Downhill ry:n jäsenyyttä. Voit liittyä tapahtuman ajaksi Downhill ry:n jäseneksi maksamalla 5€ osallistumismaksun Downhill ry:n sivujen ohjeiden mukaan:
https://www.helsingindownhill.com/jasenmaksu

TAPAHTUMASSA MUKANA:

Hi5Bikes

Helsingin Downhill ry

Valofirma