MTB Rallyn kisakauden käynnistyminen on yksi varmimmista kesän merkeistä – ja tällä kaudella Hi5Bikesillä on ilo ja kunnia toimia näiden hyvää ajofiilistä huokuvien tapahtumien pääsponsorina! Tämä tarkoittaa loistavien palkintojen lisäksi myös sitä, että kesän aikana tulemme julkaisemaan valitut palat kisakuvista ja -fiiliksistä meidän sivuilla ja somen puolella. Lisäksi kisoihin osallistuvien sähköpostiin kilahtaa alennuskoodi, joka oikeutta herkullisiin alennuksiin Hi5Bikesin verkkokaupassa.

Tästä alta löydät raadin valitseman katsauksen Fiskarsin avauskisoista, ja jutun lopusta linkin kuvakansioon ohjeineen.

Jos ajojalka alkaa kuvien myötä vispaamaan, niin ilmoittautumiset tulevaan Kokonniemen tapahtumaan ovat juuri nyt avoinna MTB Rallyn nettisivuilla. Linssin takana MTB Rallyn tapahtumissa vaanii tuttuun tapaan Mikko Olki, Suomen parhaiten aluskasvustoon maastoutuva ruskeaverikkö, joka ei tunne käsitettä bad hair day.

MTB Rallyn kausi pyöräytettiin virallisesti käyntiin 5.5 Fiskarsin Enduro Season Opener -kisojen muodossa. Kisamuotona Fiskars Village Trail Centerin poluilla oli perinteinen enduro, ja kaikista todennäköisyyksista huolimatta myös ajokeli oli poikkeuksellisen lämmin ja aurinkoinen!

MTB Rallyn kisoihin voi osallistua juuri niin rennolla tai vakavalla otteella, kuin itsestä tuntuu. Verenmaku suussa ei ole pakko ajaa, joten monet tapahtumista sopivat myös kisaamista aloitteleville kuskeille. Omat kisaluokat löytyvät niin naisille, miehille kuin junnuillekin – ja jokaisessa luokassa hauskuus on taattua.

Suurin osa MTB Rallyn tapahtumista ajetaan hissimäissä, mutta Fiskarsin enduroteeman mukaan myös ylämäet noustiin enemmän tai vähemmän hikoillen.

Myös Hi5Bikesin oman tiimin kuskeja oli ilahduttavasti liikkeellä Fiskarsin poluilla. Tässä Suomen nopein Ella Jokinen, joka nappasi kunnioitettavan hopeasijan naisten sarjassa. Jos mietit että mistä noin siistit ajogearit löytyy, niin tässä kolmen pisteen vinkki: meiltä.

Hi5Bikes kiittää kaikkia osallistujia – nähdään seuraavan kerran Kokonniemen Crank Up DH Cup -kisoissa 15. ja 16.6. Tsekkaa kisakalenteri ja ilmoittaudu mukaan MTB Rallyn tapahtumiin täällä.

KATSO KAIKKI KISAKUVAT TÄÄLTÄ

Kuvia saa käyttää vapaasti omassa SOME:ssa tägäämällä MTB Rallyn ja kuvaajan. Kuvia saa käyttää myös omassa blogissa tai muussa julkaisussa, kunhan kuvaaja ja MTB Rally on mainittu. Kuvia ei saa käyttää kaupallisiin tarkoituksiin ilman kuvaajan lupaa.

Kaikki kuvat: Mikko Olki / @mikkolki
MTB Rally Instagramissa: @mtbrally.com