Uskollinen Herttoniemen myymälämme on suljettu muuton alta. Hi5Bikesin uusi ja upea polkupyörien megamyymälä avataan maanantaina 3.4. osoitteessa Levytie 6B, Roihupelto.

Myymälä suljettu 25.3.–3.4.

Hi5Bikesin myymälä ja huolto ovat suljettuna viikon ajan 27.3.–1.4. Verkkokaupan noutotilauksiin tai huolltopyöriin liittyvissä kysymyksissä soita 0400 970 816. Olemme puhelimen päässä klo. 10-17.

Verkkokauppa palvelee normaalisti myös muuton aikana. Muuttohärdelli voi pidentää verkkotilausten toimitusaikoja muutamilla päivillä. Noutotilaukset järjestämme tilauksesta riippuen noudettavaksi joko vanhan tai uuden myymälämme tiloista – ilmoitamme ohjeet noutoon tapauskohtaisesti!

Hi5Bikes Roihupelto

Uusi Hi5Bikes avataan 3.4. Helsingin Roihupeltoon, osoitteeseen Levytie 6B. Uusi päämajamme sijaitsee viihtyisän vehreällä teollisuusalueella, aivan Siilitien metroaseman kupeessa. Siksi myös uudistuneeseen Hi5Bikesiin on ilo saapua niin pyörällä, julkisilla kuin omalla autolla.

Uudesta myymälästämme tulet löytämään kenties valtakunnan kattavimman valikoiman polkupyöriä, sähköpyöriä, varusteita ja komponentteja. Myös Hi5Bikesin pyörähuolto avataan entistä tehokkaammissa tiloissa 3.4. Huollon ajanvarauskalenteri on jo avattu, joten ei muuta kuin keväthuoltoa varailemaan!