Miten tehdä hyvästä pyörästä vieläkin parempi: Esimerkiksi suuntaamalla ajatukset siihen, miltä ajaminen oikeasti tuntuu sormissa, varpaissa ja erityisesti omassa hanurissa. Tällä videolla pohditaan pyörän, kuskin ja polun välisiä kontaktipisteitä, joiden tärkeyttä ei yksinkertaisesti voi vähätellä.

Kädensijat, polkimet, satula ja renkaat ovat osia, joiden sopivuus kuskilleen riippuu niin omasta fysiikastamme kuin ajotottumuksistakin. Jokaisessa pyörässä on siis muutama edullinen, mutta ajettavuuden kannalta äärettömän tärkeä komponentti, jota yksikään pyörävalmistaja tai nettifoorumi ei voi valita puolestasi.

Miten sitten löytää itselleen sopivat vaihtoehdot markkinoiden valtavasta tarjonnan tulvasta? Tähän kysymykseen pureudutaan uusimmalla Pelkkää Alamäkeä -Youtube-videolla, jossa Janne ja Hi5Bikesin Sami pohtivat pieniä, mutta vaikutuksiltaan suuria osapäivityksiä.

Avustamme mielellämme kaikissa osapohdinnoissa myös Herttoniemen myymälässämme tai sähköpostin välityksellä. Videon alta löydät myös linkit mainittuihin komponentteihin!

Kontaktipisteet:

Hissitolpat: https://www.hi5bikes.fi/kategoriat/osat/satulatolpat/hissitolpat/

Satulat: https://www.hi5bikes.fi/kategoriat/osat/satulat/

Maxxis-renkaat: https://www.hi5bikes.fi/kategoriat/osat/renkaat/maasto-renkaat/

Tupit / Gripit: https://www.hi5bikes.fi/kategoriat/osat/tupit/

Polkimet: https://www.hi5bikes.fi/kategoriat/osat/polkimet/

Pyörän suojaus:

Rungon suojat: https://www.hi5bikes.fi/kategoriat/tarvikkeet/rungon-suojat/

Lokasuojat maastoon: https://www.hi5bikes.fi/kategoriat/tarvikkeet/lokasuojat/?filter_merkki=mucky-nutz