Kärsimättömästi odotetut Mondrakerin lasten sähköpyörät ovat nyt rantautuneet Suomeen! Huippulaadukkaiden Grommy- ja Play -mallien käskyttäminen on yksinkertaisesti siisteintä, mitä tulevaisuuden shredaajat voivat kahden pyörän päällä tehdä. Ja jos itse kuskeilta kysytään, niin maailman parhaan pyörän tittelille lienee tässä ylivoimaiset ottajat.

Mondrakerin sähköavusteiset junnumallit jakautuvat nuorimmille kuskeille sopiviin Grommy-potkupyöriin, ja ketjuvaihteellisiin Play-mallehin. Tehokkaasti vääntävien sähkömoottorien voimalla pienemmätkin kuskit jaksavat painaa polkulenkit isompien kannoilla, ja samalla pyörällä hoituvat myös kaikki arkiset matkat. Käsikaasulla varustetut Grommyt ovat helposti hallittava valinta esimerkiksi pumptrackeille tai pienen krossipyörän korvaajaksi.

Sähköiset potkupyörät: Grommy 12 & 16

Grommy on saatavilla kahdessa koossa: 12- ja 16-tuumaisena. Pienempi koko on sopiva n. 95–120cm kuskeille, ja isompi 16-tuumainen malli n. 120–135cm pituisille sankareille. Kumpikin malli on varustettu kevyellä alumiinirungolla, levyjarrulla ja kunnollisilla pinnavanteilla. Alle kymmenkiloisten Grommyjen moottori ja voimansiirto on kokonaan koteloitu, joten sormet tai vaatteet eivät pääse sotkeentumaan ketjuun. Grommyn moottorissa on kolme tehotasoa, joilla pyörän huippunopeus on rajoitettavissa kuskin taitotason mukaan. Maksiminopeus täydellä teholla on n. 18km/h, ja hitaimmalla asetuksella n. 8km/h.

Grommyn menoa hallitaan käsikaasulla ja pienellä ohjaustankoon sijoitetulla näytöllä. Asetusten säätäminen hoituu kahden näppäimen yhdistelmillä, joten pienemmät kuskit eivät itse saa kajottua esimerkiksi tehotason säätöön.

Grommyn harjaton 250W moottori on tehty kestämään kovaa käyttöä, ja sijoitettu keskelle pyörää. Irrotettava ja helposti vaihdettava 80Wh akku tarjoaa täydellä latauksella n. 40-60 minuuttia ajoaikaa, ja latautuu täyteen noin tunnissa. Moottorin teho välittyy takarenkaalle ketjun ja vapaarattaan voimin. Ilman sähköavustusta Grommy siis toimii myös ihan tavallisena potkupyöränä, moottorin hidastamatta menoa yhtään!

Muistutamme myös, että 18km/h on näin pienelle pyörälle oikeasti hurja vauhti. Suojavarusteiden on siis syytä olla kunnossa Grommylla päästellessä, ja kaikki ajelut tulisi tehdä aikuisen valvonnan alla. Grommya ei myöskään ole suunniteltu tieliikennekäyttöön, vaan sähköavusteiset ajot pitää jättää suljetuille alueille.

Mondraker Grommy 12 – 799€
Paino: 7.5kg
https://www.hi5bikes.fi/tuotteet/polkupyorat/sahkopyorat/mondraker-2021-grommy-12/

Mondraker Grommy 16 – 849€
Paino: 8.5kg
https://www.hi5bikes.fi/tuotteet/polkupyorat/sahkopyorat/mondraker-2021-grommy-16/

Lasten sähköpyörät: Play 20, 24 & 26

Kokeneemmille kuskeille suunnatut Mondraker Play -pyörät ovat täysiverisiä sähkömaastureita junnukoossa! Kaikki Playt on varustettu runkoon integroidulla 250Wh akulla ja 250W Mahle-Ebikemotion -napamoottorilla. Moottori tarjoilee kunnioitettavat 40Nm vääntöä ja 25km/h huippunopeuden avustettuna. Tämä on muuten sitten vähintäänkin riittävä yhdistelmä kevyessä pyörässä kevyen kuskin alla (Kyllä, ollaan testattu)!

Kaikkien Play-mallien vakiovarustukseen kuuluvat tehokkaat nestemäiset levyjarrut ja Mondrakerin täysikokoisissa pyörissä voittamattoman nopeaksi todettu Forward Geometry -runkogeometria. Isommat 24- ja 26-tuumaiset mallit on varustettu laadukkailla ja täysin huollettavilla Rockshock Judy -ilmakeuloilla.

Mondraker Play 20

Play 20 on vaihteellisista sähköpyörämalleistamme pienin. Tämä mielettömän hauska ensihyppy maastopyöräilyyn on sopiva noin 120-135cm pituisille kuskeille. Isompien mallien tapaan se on varustettu simppelillä 1x -vaihteistolla ja Shimanon hydraulisilla levyjarruilla. Maaston epätasaisuudet tasoittuvat jäykän keulan ja leveiden 2.4-tuumaisten renkaiden avulla. Pienen ja todella kevyen kuskin alla tämä yhdistelmä vaimentaa menoa jopa tehokkaammin, kuin painava joustokeula.

*HUOM! PLAY 20 -PYÖRÄT LOPPUUNMYYTY. OTA YHTEYTTÄ SÄHKÖPOSTITSE HI5@HI5BIKES.FI, JOS HALUAT ENNAKKOVARATA PYÖRÄN ENSI KEVÄÄKSI*


Moottori: 250W Mahle Ebikemotion X35, 40Nm
Akku: Mahle integroitu 250Wh
Paino: 12.9kg

Mondraker Play 20 – 2199€
https://www.hi5bikes.fi/tuotteet/polkupyorat/sahkopyorat/mondraker-2021-play-20/

Mondraker Play 24

24-tuumaisilla renkailla varustettu Play 24 on sopiva n. 135-155cm pituisille kuskeille. Sramin NX 11 -voimasiirto, tubeless-valmiit vanteet ja Shimanon hydauliset levyjarrut takaavat varman etenemisen vaikeassakin maastossa. Rockshox Judy -ilmakeula tasoittaa ilkeämmätkin juurakot, ja on helposti säädettävissä kuskin painon mukaan.

Moottori: 250W Mahle Ebikemotion X35, 40Nm
Akku: Mahle integroitu 250Wh
Paino: 15.1kg

Mondraker Play 24 – 2399€
https://www.hi5bikes.fi/tuotteet/polkupyorat/sahkopyorat/mondraker-2021-play-24/

Mondraker Play 26

Play 26 on isokokoisin Mondrakerin junnupyöristä. 26-tuumainen Play on sopiva n. 145-165cm pituisille polkijoille, tehden siitä erinoimaisen vaihtoehdon myös pienempää pyörää etsiville aikuisille. Sramin NX 11 -voimasiirto, tubeless-valmiit vanteet ja Sram Level -hydrauliset levyjarrut takaavat varman etenemisen vaikeassakin maastossa. Laadukas Rockshox Judy -ilmakeula on täysin huollettava, joten jousituspuoli on taattu vuosiksi eteenpäin. Keula on myös helposti säädettävissä kuskin painolle sopivaksi.

Moottori: 250W Mahle Ebikemotion X35, 40Nm
Akku: Mahle integroitu 250Wh
Paino: 15.1kg

Mondraker Play 26 – 2599€
https://www.hi5bikes.fi/tuotteet/polkupyorat/sahkopyorat/mondraker-2021-play-26/

Katso valikoimamme kaikki lasten sähköpyörät tästä:
https://www.hi5bikes.fi/kategoriat/polkupyorat/lasten/