Mondraker Foxy Carbon XR 29

6499,00

Mondraker kokotaulukko
Huom. Taulukko on valmistajan suuntaa antava ohjeistus. Mikäli oikean koon valinta askarruttaa, myyjiltä voi kysyä tarkemmat suositukset!
KokoPituus
S158-170cm
M167-180cm
L175-187cm
XL185-195cm

Foxy Carbon XR on Foxy-malliston agressiivisin lippulaivamalli, joka on varustettu muita Foxyja pidemmällä, 170mm Öhlins RXF 36 keulalla ja e*thirteenin hiilikuitukiekoilla.

Päivitetyllä geometrialla Foxyn legendaarisen hyvää ajotuntumaa on hiottu entistäkin paremmaksi. Uudelleen suunniteltu Zero Suspension -linkusto hyödyntää nyt pidemmän stroken iskareita, jonka ansiosta alusta toimii aiempaakin tunnokkaammin. Linkuston säätö-ominaisuuden ansiosta myös keskiön korkeus, keulakulma ja satulatolpan kulma ovat nyt helposti räätälöitävissä omaan ajotyyliin sopiviksi.

Alunperin vuonna 2004 esitelty Foxy on julkaisustaan saakka dominoinut endurokisoja Suomessa ja maailmalla. Sen geometria ja ajo-ominaisuudet on vuosien varrella hiottu vastaamaan tiukimpia vaatimuksia vaikemmissakin maastoissa. Foxy Carbon RR on nopea työkalu endurokisoihin, bike parkiin tai agressiiviseen polkuajoon.