Mondraker 2022 Foxy Carbon XR

6859,00

ResursBank osamaksulla 572,00 kuukaudessa | Lue lisää

Mondrakerin ikonisin malli on nyt enemmän ENDURO kuin ikinä!

Foxy Carbon XR on Foxy-malliston agressiivisin lippulaivamalli, joka on varustettu mm. muita Foxyja pidemmällä, 170mm Öhlins RXF 36 keulalla ja DT Swissin hiilikuitukiekoilla.

Foxy Carbon saa alleen täysin uuden rungon vuodelle 2022. Edistyksellisestä Stealth Carbon -hiilikuidusta valmistettu runko on nyt pidempi, nopeampi ja monipuolisempi kuin koskaan aiemmin. Säädettävän geometriansa ansiosta se on nyt myös räätälöitävissä juuri omaan ajotyyliisi täydelliseksi.

Päivitetyllä geometrialla Foxyn legendaarisen hyvää ajotuntumaa on hiottu entistäkin paremmaksi. Uudelleen suunniteltu Zero Suspension -linkusto hyödyntää nyt pidemmän stroken iskareita, jonka ansiosta alusta toimii aiempaakin tunnokkaammin. Linkuston säätö-ominaisuuden ansiosta myös keskiön korkeus, keulakulma ja satulatolpan kulma ovat nyt helposti säädettävissä.

Alunperin vuonna 2004 esitelty Foxy on julkaisustaan saakka dominoinut endurokisoja Suomessa ja maailmalla. Sen geometria ja ajo-ominaisuudet on vuosien varrella hiottu vastaamaan tiukimpia vaatimuksia ja vaikeimpia maastoja.

Foxy Carbon XR on kevyt ja agressiivin endurokisoihin, bike parkiin tai agressiiviseen polkuajoon.