Leatt Shoe 5.0 Clip Blk

99,00

Leatt kenkien kokotaulukko
Huom. Taulukko on valmistajan suuntaa antava ohjeistus. Mikäli oikean koon valinta askarruttaa, myyjiltä voi kysyä tarkemmat suositukset!

 

Parhaan istuvuuden saavuttamiseksi, suosittelemme mittaamaan jalan pituuden ja valitsemaan oikean koon alla olevan taulukon mukaisesti.

  1. Laita paperi seinää vasten ja aseta jalka paperille, kantapää seinää vasten.
  2. Merkkaa kynällä paperille viiva pisimmän varpaan päähän.
  3. Tee sama mittaus myös toiselle jalalle.
  4. Mittaa pidemmällä olevan viivan etäisyys paperin reunasta ja valitse kenkä tämän pituuden mukaan alla olevasta taulukosta.
  5. Jos osut kahden koon väliin, suosittelemme valitsemaan suuremman.
Leatt kenkien kokotaulukko
EUR38,54041,5424343,54444,545,547
CM24252626,52727,52828,52930

Leatt 5.0 on kevyt ja vettä hylkivä lukkokenkä vaativaan käyttöön. Jäykän rakenteensa ja monipuolisten säätöjensä ansiosta ne sopivat hyvin esimerkiksi xc-, enduro- tai gravel-pyöräilyyn.

5.0 -kengät on varustettu pitkällä klossin säätökiskolla, joten saat säädettyä klossien sijainnin juuri ajotyyliisi sopivaksi. Vettä hylkivä pintamateriaali ja tehokas ilmanvaihto tekevät niistä suorituskykyiset kengät kaikkiin olosuhteisiin. Kätevän Speedlaces-pikakiinnityksen avulla kenkien kiteyden säätö on helppoa ja nopeaa.

Kenkien RideGrip -kumiseos on keitelty Leattin salaisen reseptin mukaan antamaan paras mahdollinen pito ja poljintuntuma kaikissa olosuhteissa. Pohjien kanavat on suunniteltu irrottamaan niihin tarttunut muta ja hiekka mahdollisimman tehokkaasti, jotta kenkien pito säilyy myös märässä kelissä.

Valitse Leatt 5.0, jos etsit suorituskykyistä kenkää, joka toimii kaikkialla gravel-lenkeiltä bike parkiin.