Leatt Mono Suit MTB HydraDri 2.0 Jr Shadow

149,90

Lasten kevyt ja pieneen tilaan pakkautuva ajohaalari on täydellinen kokovartalosuoja nuorille sendaajille. Se on erinomainen varmuusvaruste kurakeleille, etenkin jos itse kuskia ei vallitseva säätila paljon hidasta.

Valmistettu Leattin kaksikerroksisesta, tuulen- ja vedenpitävästä HydraDri -kalvokankaasta. Materiaalin vedenpitävyys / hengittävyysarvot ovat 10.000/10.000, ja haalarin kaikki saumat on teipattu vedenpitäviksi. Nopeakäyttöiset ClimbVent -tuuletusaukot on helppo avata tarvittaessa lämpöjen laskemiseksi.

Patentoitu Ride Adaptive Hood (RAhD) mahtuu myös full face -kypärän päälle, ja mukana toimitettavan tarramagneetin avulla myös pysyy siinä kovemmassakin ajossa. Huppuun integroidut magneetit pitävät sen tukevasti taiteltuna haluttuun asentoon myös silloin, kun huppu ei ole käytössä.

Yhdellä kädellä säädettävä vyötärö, kiristettävät lahkeensuut ja leuan päälle yltävä kaulus takaavat hyvän istuvuuden ja sääsuojan. YKK:n laadukkaat vetoketjut on suojattu vedeltä, ja haalarin päävetoketju on kaksisuuntainen. Kolme tilavaa ulkotaskua pikkutavaroille.