Leatt Jacket MTB HydraDri 5.0 Pine

Alkuperäinen hinta oli: 299,00€.Nykyinen hinta on: 199,90€.

Päivitetty ja paranneltu versio Leattin suositusta ja monikäyttöisestä kuoritakista. HydraDri 5.0 on jämäkkä kalvollinen pyöräilytakki, joka pitää kuskinsa kuivana ja pyörät pyörimässä myös kaikkein haastavimmissa olosuhteissa. Tyylikkään leikkauksensa ansiosta se toimii loistavasti myös muussa ulkoilussa ja urheilussa.

Valmistettu parannellusta, 3-kerroksisesta HydaDri-kalvomateriaalista, joka on vedenpitävää ja hengittävää. Kalvon vedenpitävyysarvo on 30.000mm ja hengittävyys 30.000g/m². Lisäksi takissa on säädettävät ilmanvaihtoaukot ja vettä, likaa sekä tahroja hylkivä pinnoite. Näillä spekseillä se on valmis mihin vain säähän, mitä Pohjolan ilmastolla on tarjota.

Moniin kuoritakkeihin verrattuna Leatt HydraDri 5.0 -takki on valmistettu verrattain tukevasta kankaasta, joka kestää mutaisilla poluilla liukastelua ohuempia takkeja paremmin.

Takki on leikattu ajoasentoon istuvaksi, ja se on suunniteltu käytettäväksi suojapaidan kanssa tai ilman. Kyynärpäihin ja olkapäihin integroidut Brush Guard -suojakalvot lisäävät kulutuskestävyyttä, ja olkapäät on lisäksi silikonivahvistettu pitämään repun olkaimet paikallaan märälläkin kelillä.

Leatt ClimbVent -tuuletuksen ansiosta saat nopeasti avattua takin koko etuosan esimerkiksi tiukimpien nousujen ajaksi!

Magneettien avulla sopiviin asentoihin säädettävä huppu pysyy ajaessa hyvin paikoillaan. Se on myös kiinnitettävissä kypärään magneettitarralla, jonka ansiosta huppu myös ihan oikeasti pysyy päässä kovemmassakin vauhdissa.