Leatt Jacket MTB HydraDri 4.0 Titanium

199,00

Hydradri 4.0 on kalvollinen kuoritakki pyöräilyyn. Se on materiaaleiltaan päivitetty ja entistä vedenpitävämpi versio suositusta Leatt AllMtn 4.0 -takista.

Sen kolmikerroksinen HydraDri EVO -materiaali on sopivasti tuulen- ja vedenpitävää, mutta myös hyvin hengittävää. 4.0-takki on hieman kevyempi ja joustavampi, kuin kaikkein haastavimpiin olosuhteisiin suunniteltu HydraDri 5.0 -takki.

Kalvon vedenpitävyysarvo on 20.000mm ja hengittävyys 20.000g/m². Lisäksi takissa on vettä ja likaa hylkivä pinnoite.

Ominaisuuksiltaan tämä takki sopii täydellisesti maastopyöräilyyn, työmatkoille ja gravel-pyöräilyyn. Hillityn tyylikkään ulkonäön ansiosta HydraDri 4.0 sopii hyvin myös vapaa-aikaan ja muuhun urheiluun.

Rintamuksen ja selän isot ilmanottoaukot helpottavat lämmönsäätelyä tiukoissa nousuissa ja lämpimällä kelillä. Korkea kaulus ja kypärän päälle helposti mahtuvat huppu sen sijaan varmistavat täyden suojauksen sateilta ja viimalta. Integroiduilla magneeteilla varustettu Ride Adaptive Hood -huppu on aseteltavissa tukevasti useaan eri asentoon, ja mukana toimitettavan tarramagneetin avulla sen saa pysymään kypärän päällä kovassakin ajossa.

Takki on leikattu ajoasentoon istuvaksi, ja suunniteltu yhteensopivaksi suojapanssarien ja -paitojen kanssa. Kyynärpäihin ja olkapäihin integroidut Brush Guard -suojakalvot lisäävät kulutuskestävyyttä, ja olkapäät on lisäksi silikonivahvistettu pitämään repun olkaimet paikallaan märälläkin kelillä.