Leatt Bib Liner MTB 4.0 Blk

Alkuperäinen hinta oli: 99,99€.Nykyinen hinta on: 79,90€.

MTB 4.0 Bib Liner on Leattin premium-tason olkaimellinen ja taskuilla varustettu bib-ajohousu vaativimpaankin käyttöön. Erinomainen valinta maasto- tai gravel-pyöräilyyn!

Anatomisesti muotoiltu istuinpehmuste on valmistettu neljästä eri vahvuisesta pehmustemateriaalista, jotta satulassa vietetyt kilometrit olisivat mahdollisimman nautinnollisia myös kuskin kankuille.

4.0 Bib-housut sopivat täydellisesti yhteen kaikkien Leatt -pyöräilyshortsien ja -housujen kanssa. Polven yläpuolelle jäävä leikkaus on suunniteltu yhteensopivaksi polvisuojien kanssa.

Valmistettu tehokkaasti kosteutta siirtävästä ja neljään suuntaan joustavasta stretch-kankaasta. Lahkeiden suut on varustettu silikoninauhoilla, jotka estävät niitä nousemasta ajon aikana.

Kolmeen takataskuun ja reisitaskuun mahtuu kaikki lenkillä tarvittava pikkutavara. Taskujen silikoniset pitokuviot estävät estävät esimerkiksi puhelimen valumista pois taskusta ajon aikana. Yhteensopiva uuden Hydrapack Horizontal Bladder -juomarakon kanssa

Varustettu mukavalla vaakasuuntaan avautuvalle sepaluksella niitä hetkiä varten, kun nesteytystä pitää harrastaa käänteiseen suuntaan kesken lenkin.

Mullista ajomukavuus ja huolehdi samalla omasta ergonomiasta, ja terveydestäsi kunnollisilla bibseillä!