Trek RAIL 7 Large DEMOPYÖRÄ

TR-1041984-DEMO

DEMOPYÖRÄ - Pyörä Herttoniemen myymälässä. Pyörää lainataksesi tarvitset viralliset henkilöpaperit. Rail 7 on pitkäjoustoinen sähkömaastopyörä, joka on suunniteltu epätasaisessa maastossa revittelyyn. Se on varustettu samoilla korkealuokkaisilla osilla kuin analogiset trail-pyörämme. Siinä on myös mm. tavallista parempi haarukka ja uudenmallinen Bosch-moottori, jonka tehokkuuden avulla nouset mäkien huipulle kuin olisit auton kyydissä.

5999.00 €

Sisältäen alv 24.00 %

Toimitusaika 1 - 4 vuorokautta


Kuvaus

Tämä pyörä sopii sinulle, jos...
Etsit sähköavusteista maastopyörää, joka pärjää vaativissa maasto-olosuhteissa yhtä hyvin kuin tavalliset trail-pyörät. Tiedät jo, kuinka mahtavaa maastopyöräily sähkömaastopyörällä on, ja haluat sijoittaa parempiin osiin.

Tekniset ominaisuudet
Tässä pyörässä on tukeva, 150 mm:n takajoustolla varustettu alumiinirunko, jonka sisälle on sijoitettu kokonaan 625 Wh:n akku. Pyörässä on myös RockShox Yari RC -haarukka 160 mm:n joustolla, polkemista 25 kilometrin tuntinopeuteen avustava tehokas uusi 250 W:n Bosch Performance Line CX -moottori sekä Purion-ohjain. Pyörässä on lisäksi pehmeästi vaihtava 1x12-vaihteinen Shimano SLX/XT -voimansiirto, dropper-satulatolppa, tehokkaat nelimäntäiset Shimano-jarrut varmaan alamäkiajoon sekä tiivistysaineen kanssa yhteensopivat Bontrager Line Comp 30 29er tubeless ready -kiekot.

Yhteenveto
Rail 7 -pyörässä on lukuisia tavallista parempia osia, kuten voimansiirto, haarukka ja kiekot. Pyörän merkittävin ominaisuus on kuitenkin siihen kuuluva Boschin pitkäkestoisin akku. Se takaa pidemmät ajomatkat ja enemmän ajamisen iloa.