Scroll down for job description in English.

Palkataan pyörämekaanikko

Palkkaamme Hi5Bikesin pyörähuoltoon ammattitaitoisen pyörämekaanikon. Mekaanikon tärkeimmät työtehtävät ovat asiakkaidemme pyörien huolto ja korjaus sekä huollon toiminnan ylläpitäminen ja kehittäminen. Työsuhde on mahdollista solmia toiveiden mukaan joko vakituisena tai esimerkiksi pyöräilykauden ajaksi.

Me etsimme:

Mekaanikolta odotamme aiempaa työkokemusta pyörien huollosta sekä vahvaa asiantuntemusta erilaisten pyörien ja komponenttien toiminnasta. Suuri osa huoltamistamme pyöristä on sähköpyöriä, joten kiinnostus sähköpyörien tekniikkaan katsotaan eduksi. Työ on itsenäistä ja etenkin kauden aikana nopeatempoista. Se vaatii tekijältään huolellisuutta, ja aitoa halua tarjota asiakkaillemme paras mahdollinen huoltokokemus.

Me tarjoamme:

– Kilpailukykyisen palkan ja loistavat henkilökuntaedut
– Mahdollisuuden huoltokoulutuksiin ja sertifiointeihin
– Hauskan ja tiiviin työporukan

Lähetä vapaamuotoinen työhakemus sähköpostitse [email protected] – täytämme paikan heti sopivan tekijän löydyttyä!

///

We’re hiring a bike mechanic

We are currently seeking an experienced Bike Mechanic to join our team. The ideal candidate will possess a strong background in bicycle maintenance and repair, with in-depth knowledge of bicycle components, systems, and expertise in e-bike mechanics. The role requires a high level of technical skill and attention to detail.

Main responsibilities:

– Diagnose and repair various types of bicycles, including e-bikes
– Troubleshoot and repair e-bike-specific issues
– Build and true bicycle wheels
– Service and repair components, including brakes and suspension systems

Benefits:

– Competitive salary based on experience
– Excellent employee benefits and discounts
– Opportunities for professional development and training
– Fun and slightly weird community

Submit your application and resume to [email protected] – the position will be filled once the new mechanic is found.