Kohti pyöräilytalvea on parempi lähteä hyvällä pyörällä, ja se tärkein nuppi kunnolla suojattuna! Tämä onnistuu nyt helposti, sillä lokakuun ajan tarjoamme jokaisen meiltä ostetun pyörän kyytiin Leattin turvallisen 1.0 Mtn -kypärän!

Aktivoi tarjous lisäämällä haluamasi väri ja koko Leatt 1.0 Mtn -kypärästä ostoskoriin pyörätilauksen yhteydessä, ja käytä alekoodia: KYPARADIILI

Kampanja on voimassa Hi5Bikesin verkkokaupassa sekä Herttoniemen myymälässämme!

Leatt 1.0 Mtn -kypärä

Leattin 1.0 -kypärä on tehokkaasti suojaava ja syvällä päässä istuva kypärä, joka sopii niin maasto- kuin kaupunkikäyttöön. Se on varustettu Leattin 360 Turbine -teknologialla, joka vähentää päähän kohdistuvia kiertoiskuja haverin sattuessa. Se on laajalti säädettävissä, ja toimii erinomasesti niin perinteisten ajolasien kuin goggle-mallisten lasien kanssa. Lisäksi kypärän kiinnitysremmi on toteutettu näppärällä magneettikiinnityksellä.

Leatt 1.0 Mtn -kypärät:
https://www.hi5bikes.fi/?s=leatt+1.0+mtn+helmet&post_type=product&lang=fi

Katso kaikki varastostamme löytyvät pyörät tästä linkistä:
https://www.hi5bikes.fi/kategoriat/polkupyorat/

Kampanjan ehdot

  • Voit hyödyntää kampanjan alekoodin tilatessasi minkä tahansa yli 799€ arvoisen pyörän
  • Tarjous on voimassa 31.10.2021 asti tai niin kauan kuin kypäriä riittää. Tuotteita on rajattu määrä.
  • Jos palautat verkkokaupastamme kampanjan aikana ostamasi pyörän, tulee samassa tilauksessa tilattu kampanjakypärä palauttaa samalla. Jos tahdot kuitenkin pitää pelkän kypärän, vähennämme kypärän myyntihinnan hyvitettävästä summasta.